Privacy verklaring

 

Persoonsgegevens die door EquiJoy worden verwerkt

EquiJoy kan persoonsgegevens van je verwerken, omdat je deelneemt of wilt deelnemen aan activiteiten van EquiJoy, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan EquiJoy verstrekt. EquiJoy kan de volgende gegevens verwerken:

 

  • je voor- en achternaam en geboortedatum
  •  je adres gegevens
  • je telefoonnummer en mailadres

 

Waarom EquiJoy deze gegevens nodig heeft

voor het bijhouden van de voortgangsrapportage bij therapie, coaching en training en voor het inschrijven bij trainingen en het organiseren en uitvoeren van andere activiteiten

 

Je gegevens bewaren we totdat je ze verwijdert of ons verzoekt om ze te verwijderen.

 

Delen met anderen

EquiJoy geeft je persoonsgegevens niet aan derden tenzij om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Bij individuele therapie of coaching worden je gegevens nooit zonder uitdrukkelijke toestemming verstrekt aan derden, zoals zorgverzekeraars, je huisarts of andere hulpverleners .

 

Je gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Onderaan alle nieuwsbrieven van EquiJoy vind je een link om je gegevens te wijzigen of te verwijderen. Maar je kunt natuurlijk ook een berichtje sturen met het verzoek om gegevens aan te passen of te verwijderen.

 

Beveiligen

EquiJoy neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. De website van EquiJoy maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om te borgen dat je gegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Als je indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of aanwijzingen van misbruik zijn of als je meer informatie wilt over de beveiliging van gegevens, dan neem contact op met EquiJoy contact met EquiJoy training en therapie

 

Laagstraat 10 ELL • Nederland • T 06-51471719 • info@equijoy.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringAnnuleringsregeling

 

Laagstraat 10 ELL • Nederland

T 06-51471719 • info@equijoy.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringAnnuleringsregeling