De kleur van mijn relaties

Een combinatie van twee werkwijzen die elkaar fantastisch aanvullen. Twee trainers die elkaar aanvullen. Wat wil je nog meer? Nou, wellicht ben je in deze bijzondere tijd wel op zoek naar meer inzicht in jouw eigen invloed op je omgeving en specifieker nog, op de relatie met de mensen in jouw omgeving. Of het nu je familie, je vriendenkring of je collega's betreft. In de afgelopen jaren hebben we gestoeid met eigenheid, groepsdynamiek en onderlinge verschillen en overeenkomsten. De media heeft hier waar ze maar konden nog aan bijgedragen. En nu? Hoe pakken we nu de draad op en gaan we weer verder? Hoe gaan we weer met elkaar in gesprek? Hoe beleven we onze eigenheid en de onderlinge verschillen?


In deze workshop "De kleur van mijn relaties" Nemen Dirk Versees en Kim je mee in de taal van kleur die jouw specifieke kwaliteiten heel mooi zichtbaar maakt. Daarnaast bekijken we het systeem dat je heeft uitgenodigd jouw kwaliteiten en je drijfveren  te ontwikkelen naar hetgeen je op de dag van vandaag met je meedraagt. 


Dit alles levert je inzicht in jouw relationeel vermogen en je uitdagingen. Het helpt je weer de verbinding op te zoeken, zonder jezelf daarbij uit het oog te hoeven verliezen.

Nieuwsgierig? Schrijf je snel in.


  • EquiJoy in friendship associated with Dirk Versees van Navigo


20 januari van 10.00 - 17.00 uur

bij EquiJoy te Ell

investering: €250,- (incl. lunch, koffie en thee)

informatie of inschrijving via: info@equijoy.nlEen 

Alle evenementen