Heel je hart

Het is alweer even geleden dat we ons laatste weekend tussen de paarden hebben aangeboden. Hoog tijd dus dat we je weer de gelegenheid bieden om een weekend lang te investeren in jezelf!


Dit weekend bestaat uit het ervaren en bewegen in en met een kleine groep deelnemers. We hebben de tijd om stil te staan bij gedachten, emoties en gevoelens die ons dagelijks bezig houden en beïnvloeden. Ook is er ruime voor een stukje zingeving, omdat wij mensen zonder dit stuk niet compleet zijn.


Op onze gastvrije en rustige locatie in Ell (tussen Roermond en Weert in Limburg), verblijf je een weekend onder jouw eigen tarp, in je tent of caravan. Je bent ook van harte welkom om in onze ruimte te overnachten op een stretcher of luchtbed. Even helemaal uit je eigen omgeving en voor een aantal uit je eigen comfortzone. Uiteraard nemen wij de cathering tijdens deze dagen volledig voor onze rekening. Jij mag ervaren hoe het is om vol-ledig te zijn in het moment en dichtbij of in de natuur.


We starten op de vrijdag avond met een kennismaking met elkaar en de paarden. Ook formuleren we ons eigen doel voor dit weekend en sluiten de avond af rond het kampvuur.

Na deze eerste avond en nacht op onze locatie gaan we zaterdag aan de slag met het bewegen, de paarden en in de natuur. De oefeningen en ervaringen worden voortdurend afgewisseld met momenten van reflectie en een stukje ontspanning.

De zondag staat in het teken van introspectie, het verankeren en het afronden van onze ervaringen. Ook hiervoor hebben we weer de een aantal mooie oefeningen en tijd buiten en tussen de paarden ingeruimd.


We dagen je tijdens "Heel je hart" uit om tijd te investeren in de zoektocht naar datgene wat je hart je te vertellen heeft. Dit kan gaan over je wensen en dromen, maar ook over ervaringen die je lang geen, of te weinig,  aandacht hebt gegeven. die dingen die je in de weg zijn gaan staan en waarvan je eigenlijk niet meer zo goed weet waar ze precies ontstaan zijn. We ruimen zowel oude stukken op als dat we aandacht besteden aan een nieuwe weg die we in kunnen slaan.


Voel jij je geroepen om, ondersteund door ons en de natuur, met het paard op ontdekkingsreis te gaan naar jezelf, dan ben je van harte welkom. we attenderen je er wel op dat er vanwege de kleine groep beperkt plek is om deel te nemen.


21 t/m 23 juni 2024

je investering bedraagt €750,-

meer info of inschrijving: info@equijoy.nl

Alle evenementen