Mijn onderneming en ik

Deze dag biedt je inzichten en laat je tevens kennis maken met de voordelen van een organisatieopstelling. Mocht je erover nadenken om een opstelling voor jouw onderneming te doen rond een specifieke vraag, dan kun je vandaag laagdrempelig kennis maken met de werkwijze en de mogelijke inzichten en effecten die dit soort interventies opleveren.


Vandaag staat in het teken van de dynamiek die jij meebrengt in jouw bedrijf, in jouw onderneming. Waar droom je van (zakelijk gezien) en wat is de dynamiek tussen de doelen die je voor je bedrijf stelt, je financiën en je klanten? Wat gebeurd er nu eigenlijk in die onderstroom als je aan het ondernemen bent en wat is jouw invloed hierop? Met eenvoudige en korte opstellingen, krijg je vandaag mooie inzichten die jouw onderneming en jezelf ten goeden komen. 


Het maakt niet zoveel uit hoe lang je al onderneemt, hoe groot je bedrijf is of hoeveel omzet je draait. Iedereen kan deelnemen aan deze dag. We werken met kleine groepen van maximaal 8 a 10 deelnemers. 


Je ben van harte welkom.


17 juni van 10.00 - 17.00 uur

bij EquiJoy te Ell

kosten: €125,-

informatie of inschrijving via: info@equijoy.nl

Alle evenementen