Horses; mirror of our motives

Aan de prachtige, bosrijke en bergachtige Westkust van Ierland, werken en verblijven we bij het gastvrije Slieve Aughty Centre in Galway. 


Deze training daagt je uit om jouw drijfveren te ontdekken. Vaak liggen hier (beperkende) overtuigingen aan ten grondslag. Door deze te leren her- en erkennen krijg jij de mogelijkheid om jouw emotionele intelligentie te ontwikkelen. 

"Tussen prikkel en reactie zit een ruimte. Binnen deze ruimte hebben zij de gelegenheid om te kiezen hoe we gaan reageren. In onze reactie ligt onze groei en onze vrijheid." *Viktor Frankl


We werken met Lumina Emotion om je te helpen zicht te krijgen op jouw drijfveren en de bijbehorende overtuigingen. Zonder oordeel en met een nieuwsgierige blik ga jij op zoek naar datgene dat maakt dat je nog steeds in bepaalde patronen ronddraait. 

"When awareness happens, the field shifts from re-creating the past to manifesting or realizing an emerging future." *Presense, Senge, Scharmer, Jaworsky and Flowers


In de investering voor deze reis is alles inbegrepen vanaf het moment dat je op de luchthaven in Dublin landt totdat wij je hier 5 dagen later weer afzetten. De kosten voor de vliegreis zijn voor jouw eigen rekening. Uiteraard verstrekken we je graag de benodigde info over mogelijke vluchten en waar nodig of gewenst ondersteunen we je met het boeken.


  • EquiJoy in friendship associated with Eefke Bastianen van EQuiMio


31 mei - 4 juni

Slieve Aughty Centre in Galway

je investeert €992,- (excl. BTW)

meer info of inschrijving: info@equijoy.nl


Alle evenementen