Innerlijk Kind

De ervaringen uit onze jeugd en de herinneringen die erbij horen vormen een groot deel van onze persoonlijkheid, onze waarden, emotionele balans en ons zelfvertrouwen. Soms zijn het hele mooie ervaringen, maar soms zijn het ook ervaringen die schaduwen van bijvoorbeeld angst en verdriet hebben achter gelaten.


We leiden allemaal ons volwassen leven, de een meer zelfverzekerd dan de ander. Vaak genoeg wanneer we echter onze ogen sluiten, weten we dat iets ons pijn doet. Deze pijn wordt niet veroorzaakt door een wond aan de buitenkant, maar door iets dat ooit geraakt is diep van binnen. Hoewel we graag anderen de schuld geven van onze pijn, ligt de enige oplossing in het richten van de aandacht op datgene wat er binnenin ons zo voelbaar aanwezig is.


In ieder van ons zit een kind met onvervulde behoeften. Onze kindertijd bevat onze eerste herinneringen en onze eerste ervaring met het leven. Hier zijn ook onze eerste kwetsuren ontstaan die vaak diepe indruk hebben gemaakt en daarmee de basis hebben gelegd voor onze patronen. 

door zicht te krijgen op deze kwetsuren en de bijbehorende patronen, ontwikkel je een emotionele intelligentie, die je in staat stelt in je volwassen leven keuzes te maken die je niet langer laat afhangen van de patronen die je gekwetste kind ooit heeft doen ontstaan.


Twee dagen richten we ons op de verschillende innerlijke kind delen en de derde dag leggen we de koppeling naar je huidige leven. De groep bestaat uit maximaal 9 deelnemers.


Ben jij die zelfbewuste professional, die waarde hecht aan persoonlijke groei en ontwikkeling? Je bent van harte welkom!


27 - 29 november

Laagstraat 10, te Ell

je investering bedraagt €326,- (excl. BTW)

meer info of inschrijving: info@equijoy.nl


Alle evenementen