PaardenSjamaan

Een uniek weekend met een combinatie van, onder andere, eeuwenoude sjamanistische rituele en het werken met de paarden. In slechts twee dagen ga je naar de kern van datgene wat je in beweging wilt brengen of juist wilt verstillen. 


Ben jij toe aan een volgende stap in jouw persoonlijke groei en spreekt deze manier van werken je aan? Dit is je kans. Ervaar hoe je in en met de natuur kunt kijken naar en investeren in jezelf. 

Ikzelf kan niet anders zeggen dan dat de ervaringen uit het verleden telkens opnieuw bijzonder zijn geweest en ik laat me dan ook dit keer weer graag verrassen. 


Inbegrepen in jouw investering voor dit weekend zijn de 2x middag maaltijden, 1x maaltijd in de avond, drankjes en een aantal versnaperingen. Je bent van harte welkom om bij ons op het terrein in jouw eigen tent te overnachten. Mocht je liever van een nabijgelegen B&B gebruik maken of terug naar huis reizen, dan is dat uiteraard ook prima.


Dit weekend is bij uitstek geschikt voor mensen die bezig zijn met een stuk zingeving, houden van spiritualiteit, graag buiten zijn en houden van avontuur.


  • EquiJoy in friendship associated with Peter de Haan van Sjamaan.nl


26 - 28 maart 19.00 (vrijdag) - 15.00 (zondag)

Laagstraat 10, te Ell

Je investering bedraagt €409,- (excl. BTW)

voor meer info of inschrijving: info@equijoy.nl

Alle evenementen