Puur Leiderschap

Een intensief en diepgaand jaartraject. Ik nodig je uit om los van alle tools die je voor jouw functie gebruikt en hebt geleerd, te kijken naar de belangrijkste asset in je rugzak; jezelf! 

In een groep van maximaal 10 deelnemers neem ik je in 10 sessies mee op reis naar de beste versie van jezelf. Hoe die eruit ziet, dat bepaal uiteindelijk jij.   

 

In je werk en wellicht ook privé ben je voortdurend op zoek naar balans. Balans tussen hoofd, hart en actie, maar ook tussen de binnen en de buitenwereld. Wat wil jij en wat willen anderen? Hoe past dit alles bij jouw eigen waarden en normen en hoe past het binnen je functie? Waar ben je goed in en wat is lastig? Welke kwaliteiten heb je in huis om je team of organisatie aan te sturen en waar heeft dit team of deze organisatie behoefte aan?

 

Tijdens dit traject leer je jezelf en de ander beter kennen. Gedurende 10 bijeenkomsten ontdek je jouw, voorkeuren, kwaliteiten, ontwikkelpunten en uitdagingen. Door in een groep te werken krijg je ook steeds meer inzicht op de kwaliteiten en uitdagingen van de ander, de invloed die je hierop uitoefent en deel je tevens je ervaringen met collega’s.

 

Ben jij die hoog opgeleide leidinggevende of manager die zijn of haar persoonlijk én zakelijk leiderschap op een hoger plan willen brengen? Heb jij passie voor zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling?

 

Ik nodig je uit om:

  •  Je eigen kracht te ervaren, waar ben jij nu echt goed in?
  • Een gezonde balans intern en extern te ontwikkelen
  • Leiding te geven aan jezelf en de ander op jouw unieke manier
  • Je persoonlijk én zakelijk leiderschap te optimaliseren
  • Duurzame verandering op gebied van je persoonlijke effectiviteit teweeg te brengen
  • Met meer veerkracht en energie je functie te kunnen uitoefenen.


10 september 10.00 - 16.00 uur (start)

Laagstraat 10, te Ell

je investeert €4545,- (excl. BTW)

informatie of aanmelden: info@equijoy.nl

Alle evenementen