Team-Up!

Vind je het fijn wanneer jouw medewerkers en jouw teams uitblinken in samenwerken, om zo jouw bedrijf op een hoger plan te brengen? Team-Up! Veranderingen vinden plaats in mensen, niet in bedrijven.


Alle groei en verandering gaat gepaard met ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap. Coaching en training is het meest effectief wanneer je het pro-actief inzet, niet achteraf om mogelijke schade te beperken. Het helpt wanneer je zicht hebt op dynamieken en vaste structuren in jouw organisatie en je teams. Welke zijn helpend en dragen bij aan je succes? Welke staan de ontwikkeling van je bedrijf in de weg?


Ik nodig je van harte uit om nader kennis te komen maken met ons tijdens deze Team-Up! sessie bij EquiJoy. Ervaar of onze visie en werkwijze aansluiten bij jou en jouw bedrijf of team.


Je gaat na deze sessie naar huis met nieuwe inzichten en ervaringen. Indien gewenst met een afspraak voor een individuele sessie om vrijblijvend een plan van aanpak op maat samen te stellen voor jouw bedrijf of jouw team.


28 augustus 10.00 - 13.30 uur

Laagstraat 10, te Ell

je investeert €60,- (excl. BTW)

informatie of aanmelden: info@equijoy.nl

Alle evenementen