Over EquiJoy

Waarom EquiJoy?

EquiJoy biedt een totaalpakket voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Samen gaan we opzoek naar jouw drijfveren en beweegredenen en besteden we aandacht aan communicatie en gedrag. Waar ligt de oorzaak van je gevoelens? Hoe ben je beter bewust van de manier waarop je communiceert? Wat betekent dat voor je omgang met de mensen om je heen? Op persoonlijk vlak leer je emotie en gedrag te verklaren, op professioneel vlak leer je hoe je die inzichten kan toepassen om meer uit je talenten te halen. De kracht van EquiJoy is dat er makkelijk geschakeld wordt tussen alle behandelvormen (i.e. therapie, coaching en training). Daardoor kunnen we snel en direct afstemmen en meebewegen met wat er nodig is. We streven ernaar om elk individu, elk team en elke organisatie in staat te stellen zijn of haar doel(en) te bereiken, met oog voor ieders kwaliteiten.


Over Kim Besselink

Kim Besselink is de drijvende kracht achter EquiJoy. Vanuit haar brede kennis en ervaring ziet ze het dagelijks als een uitdaging om elk individu, elk team of elke organisatie een spiegel voor te houden en te helpen om de volgende stap te zetten. Of het nu op emotioneel of professioneel vlak is: Kim kan putten uit een groot scala aan methodieken en materialen en weet in elke situatie maatwerk te leveren. Door haar fascinatie voor communicatie en gedrag en haar jarenlange studie naar het psychologische fundament is ze in staat om vastgeroeste patronen te doorbreken.


“Kim heeft als zeer ervaren en betrokken persoon de kracht om verschillende denkwijzen bij elkaar te brengen” - Bert van WoondroomZorg

Het Paard als luisterend oor

Een paard mag dan wel geen stem hebben, zijn non-verbale reactie zegt meer dan 1000 woorden. Paarden zijn heer en meester op het vlak van non-verbale communicatie. Ze reageren op de allerkleinste verandering in energie. Het zijn kuddedieren die voor hun overleven afhankelijk zijn van het gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Ze zijn oordeelloos en ze spreken tot de verbeelding. Verder kunnen ze je dragen en meenemen in hun beweging. Het paard is een essentieel onderdeel van de programma's van EquiJoy geworden, omdat het dier je als geen ander een spiegel voor kan houden en helpt om sneller tot de kern van een probleem te komen.


“Het is niet het paard dat spiegelt, maar de relatie die je ermee aangaat.” - Kim Besselink


“Kim biedt respect aan een systemisch werkveld en haar kudde, hetgeen veiligheid creëert voor ieder die wat te verhelderen heeft” - Eleonora van Radar

Bekijk wat EquiJoy voor jou kan doen

Therapie

dienst image

Coaching

dienst image

Training

dienst image

Locatieverhuur

EquiJoy biedt de mogelijkheid tot verhuur van de training/vergaderruimte op onze bijzondere en rustgevend locatie voor 2-15 personen. De ruimte is voorzien van gaskachel, open haard, muziekinstallatie, tafel (12p), een wifi-verbinding en flip-over. Voor meer informatie met betrekking tot de tarieven en de voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Neem contact op