Training

Training op maat bij EquiJoy

Tijdens een therapeutische sessie hebben we de oorzaken van je gevoelens of gedrag geïdentificeerd, tijdens een trainingssessie gaan we op zoek naar een manier om kennis en vaardigheden verder te vergroten. Welke strategie of middel helpt je om zo goed mogelijk te handelen in situaties die je voorheen lastig vond? Een training bij EquiJoy biedt je de concrete handvatten om de weg omhoog te beklimmen en helpt je bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.


“Een communicatiespecialist met ervaring met zeer uiteenlopende en soms zeer complexe gesprekspartners.” - Vincent van Centrum voor Conflicthantering

Teambuilding

EquiJoy richt zich niet alleen op het individu, maar ook op groepen, teams en organisaties. Met een teamtraining op maat krijg je een goed beeld van de dynamiek binnen de groep. Hoe zijn collega's, vrienden, mede-sporters of familieleden op elkaar ingespeeld? Maakt de groep als geheel voldoende gebruik van ieders individuele kwaliteiten? Niet iedereen heeft dezelfde (non-)verbale communicatienormen en -regels. De één handelt vanuit emotie, de ander vanuit ratio. De één is onzeker en kruipt daar door in zijn schulp, terwijl de ander misschien het hoogste woord voert. Met een teamtraining op maat ontdek je hoe je als groep meer kunt bereiken, terwijl elk individu zich op zijn gemak voelt.


“Kim weet rol-gebonden sturing in complexe situaties te voorzien van werkbare tools. Daarmee bekrachtigt ze elk uniek persoon, waardoor excelleren in een managementrol als vanzelf gaat.” - Ingrid van Pantank Terminals n.v.

Buitenlandse programma's

EquiJoy organiseert meerdere keren per jaar inspirerende buitenlandse programma's. Samen met andere geïnteresseerden ga je op reis naar een adembenemende plek in de natuur. Tijdens de reis vinden er groepssessies plaats rondom uiteenlopende thema's. Daarnaast is er voldoende tijd, rust en ruimte om te reflecteren op je eigen situatie, zonder de gebruikelijke afleidingen om je heen. Het betreft totaal verzorgde reizen, dus ook aan (lokale) culinaire hoogstandjes en een kennismaking met de betreffende cultuur, geen gebrek.


Bekijk ook de informatieflyers van de reizen naar El Caballo es Maestro (Spanje), Horses; mirrors of our motives (Ierland) of Op Pad (Polen), of neem contact op om een plek te reserveren.

Meer informatie over Training bij EquiJoy?